Reviews

Ik ben dankbaar en blij dat ik werd gewezen op de praktijk van Nicole. Na een uitgebreide intake stelt ze een diagnose en gaat ze direct aan de slag. Naast de acupunctuur geeft ze ook advies over voeding. Waar ik in eerste instantie dacht; - dat ga ik echt nooit doen (suiker- tarwe en zuivel loos) - maakte Nicole me door haar open, rustige en uitnodigende houding toch nieuwsgierig. Ik heb alles wat ze voorstelde geprobeerd en met succes. Ik had dagelijks migraine en door haar ‘prikken’ alsook de voedingsadviezen te volgen, heb ik nu nauwelijks nog migraine. En dat in vijf maanden tijd! Daarnaast heb ik nu ook meer energie waar ik ooit de diagnose chronisch vermoeid kreeg. Ik moet daar aan wennen en ook dan staat Nicole voor me klaar met adviezen en haar naalden.
Nicole is in haar benaderingswijze (liefdevol) To the Point!
 
Dankjewel Nicole, of Prikzuster zoals je bij ons thuis heet, voor wie je bent en wat je doet.
 
Bea
 

 
Nicole is een hele fijne vrouw. Ze stelt je op je gemak en ze legt precies uit wat ze doet. Ik vind het altijd heel fijn om naar Nicole te gaan. Ik voel me altijd heel erg op mijn gemak . Ze geeft goede adviezen en tips.
 
Lisanne
 

 
Super fijne en effectieve behandelingen gehad!
Ben erg blij met de behaalde resultaten.
Nicole is een hele vriendelijke vrouw die veel kennis heeft en deze ook graag met je deelt.
Kortom zeer tevreden!
 
Karin
 

 

Nicole is een vakvrouw. Bij haar voel je direct dat je in goede handen bent. Ze weet waar ze het over heeft en wat ze doet. Haar behandelingen zijn heel prettig en effectief. Ze overlegt met je hoe ze het aan wil pakken en licht toe waarom. Hierdoor je weet waar je aan toe bent en wat er gebeurt met je! Ze is ontzettend hartelijk en levendig. Ik kom graag voor ‘onderhoud’. Elke behandeling voelt als een opkikker, héérlijk. En klachten neemt ze in de behandeling mee, voordat ze erger worden. Echt een aanrader!

Jet


 

Na jaren lang rugklachten en vele soorten therapieën te hebben ondergaan, had ik mij er al een beetje bij neergelegd dat ik maar gewoon moest leren omgaan met de pijnklachten die ik heb... Tot een vriendin mij wees op de therapie van To the Point. Ik wilde het nog een kans geven, daar deze techniek ook geheel nieuw voor mij was. Ik voelde me na de eerste keer al zoveel beter en het werkt echt! Nicole is een echte vakvrouw, ze neemt alle tijd voor je in haar mooie praktijk en je voelt de energie die ze je geeft door je hele lijf! Kan het iedereen aanbevelen!

Manon 


 

To the Point is een zeer professionele praktijk.

Nicole is een gedreven, enthousiaste en vakkundige specialist.

Ze is door haar opleidingen en gedrevenheid zeer betrokken en legt de vinger (of allebei haar handen) op de zere plek. Daarnaast geeft ze goed advies wat je zou kunnen doen bij bepaalde kwalen. Nicole weet precies welke gebieden in verbinding staan met hetgeen waar je mee in de ‘knel’ zit. In de westerse wereld lossen we het probleem op met medicatie terwijl het in de Chinese geneeskunde gaat over de werkelijke aanpak van het punt.

Daarom To the Point... het verlicht je leven.

Carin (uit Doesburg)


 

Ik heb onlangs enkele litteken behandelingen gehad met de moxa stick Er trad een betere energiestroming en doorbloeding op en daardoor minder pijn. Het effect is direct merkbaar.

Gonny


 

Enkele maanden geleden kreeg ik van mijn vriendin een leuke cadeaubon voor een tuina massage bij To the Point. Leuk, maar ook best een beetje spannend. Ik kan namelijk slecht ontspannen tijdens een massage. Nicole is de eerste die het gelukt is om mij een hele fijne en ontspannen massage te geven! Bij Nicole voel je je snel op je gemak. Ze is een vakvrouw en beschikt over een mooie, sfeervolle praktijkruimte. Ik heb geregeld last van wat kleine fysieke ongemakken, die ze op een zeer professionele manier weet aan te pakken. Kortom, mocht je nog twijfelen….niet doen en snel een afspraak maken. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt!

Donja


 

Bij binnenkomst voel je je direct welkom in de relaxte praktijkruimte. Na een vakkundige en persoonlijke intake gaat het feest beginnen! Een heerlijke ontspannen doch intensieve massage die je compleet doet relaxen en waar je nog dagen profijt van hebt! Ik kwam met een ontsteking in mijn schouder die gepaard ging met veel pijn waardoor mijn dagelijkse handelingen lastig waren. Een paar dagen na de eerste behandeling waarbij ze naast de massage ook wat acupunctuurpunten heeft behandeld, voelde ik verbetering. Inmiddels heb ik 4 behandelingen gehad en mijn klachten zijn aanzienlijk verbeterd!!

Nicole is een geweldige therapeut met een enorm enthousiasme voor haar vak en de drive om je echt te helpen! Ik kan het je van harte aanbevelen!

Margot
 

 
De behandelingen bij To the Point voelen als thuiskomen. De sfeer van de praktijk vind ik erg prettig, rustig en sfeervol. Nicole is heel kundig, bescheiden, gedreven en rustig, ze behandelt me met respect en in alles is te merken dat ze werkt vanuit haar hart. Ze behandelt met passie en dat merk ik als ik vol energie haar mooie praktijk weer verlaat, om er 4 weken later weer binnen te lopen, dankbaar!
 
Josta
 


Soms heb je van die momenten.
Alles doet zeer. Spanning, onrust of andere klachten die letterlijk in je lijf gaan zitten.
Dat heb ik ook. Of, inmiddels gedeeltelijk, had. Vandaag bij Nicole Veenman op de tafel gelegen. Ja, het deed zo nu en dan wat zeer. Ja, je moet je er voor openstellen.
Maar ik voel me nu zó goed. Ze heeft verschillende technieken waarvan ik er nu een paar heb mogen ervaren. Lieve mensen, maak een afspraak en gun jezelf dit. Mijn volgende afspraak staat al en ik kijk er nu al naar uit.

Martijn

waar zitten we

Route