Over To The Point

Als dochter van een acupuncturist maakte ik al vroeg kennis met de Chinese Geneeskunde en ben ik opgegroeid met massage en Acupunctuur.

Geboeid door de eeuwenlange methodiek, de eenvoud en tegelijkertijd ingeniositeit van de meridianenleer heb ik een paar jaar geleden zelf de overstap gemaakt naar Traditionele Chinese Geneeswijze.

Ik heb mijn eigen praktijk, To the Point, waar ik werk met  Acupunctuur, Tuina Massage, Moxa en Cupping. Daarnaast ben ik gecertificeerd Voedingsadviseur en schrijf ik indien nodig Chinese Kruidenformules voor.

Dagelijks zie en ervaar ik hoe helend en doeltreffend deze technieken kunnen zijn. Klachten die soms al jaren aanwezig zijn kunnen worden opgelost door het lichaam op een eenvoudige maar doeltreffende wijze weer ‘aan te zetten’ door het zogenoemde zelfherstellende vermogen van het lichaam te activeren. Maar ook beginnende kwalen kunnen doeltreffend worden bestreden, denk aan blaasontstekingen, Frozen Shoulder, griep et cetera.

Ik streef naar een plezierige, ontspannen behandeling die doeltreffend is maar ook inzicht geeft in de klachten en de wijze waarop deze klachten kunnen verminderen. Iedere behandeling is uniek en afgestemd op de persoon.

Met warme groet,

waar zitten we

Route